VM-lederen slakter forholdene på Finnskogen-etappen

  Thierry Neuville, her fra målgang på Hof-Finnskog-etappen under onsdagens gjennomkjøring. (Foto: Anders Hagen / Parc Fermé)
  Thierry Neuville, her fra målgang på Hof-Finnskog-etappen under onsdagens gjennomkjøring. (Foto: Anders Hagen / Parc Fermé)

  WRC: Etter at de fleste førerne var godt fornøyd med Hof-Finnskog etappen, var stemningen ikke helt den samme etter at de hadde kjørt gjennom Finnskogen etappen. Spesielt Thierry Neuville, som vant Rally Sweden i 2018 og så langt også leder årets mesterskap, likte svært dårlig forholdene som var der. Ifølge NWT besto prøven av kun bløt grus.

  – ANNONSE –

  – Denne prøven er ikke mulig å kjøre. Det er åtte kilometer med grus uten noe som helst snø. På slutten av etappen er det litt is, men da har vi jo ikke igjen noen pigger, sier Neuville til NWT.

  Det er liten tvil om at årets utgave av Rally Sweden vil bli svært utfordrende og krevende for førerne, men været for man som kjent ikke gjort noe med.

  Den første etappen, Karlstad, er avlyst men vil bli kjørt av alle som en andre shakedown i forbindelse med den offisielle åpningen torsdag kveld.

  Få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement – og med det støtter du også Parc Fermé i en svært krevende periode

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –