Rally-NM: Rally Finnskog får klarsignal til å starte årets NM-sesong

  Rally Finnskog, her fra Homsjøen-etappen i 2018. (Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)
  Rally Finnskog, her fra Homsjøen-etappen i 2018. (Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)

  RALLY: Etter flere ukers usikkerhet kom bekreftelsen omsider sent fredag ettermiddag. Rally Finnskog får avvikle løpet sitt neste helg, 20. februar, etter at de måtte utsette løpet fra den opprinnelige datoen 30. januar. Dermed får KNA Kongsvinger æren av å åpne NM-sesongen etter at Lygnasprinten på Hadeland ble en vellykket gjennomkjøring for mange av de faste NM-deltakerne sist helg.

  – ANNONSE –

  KNA Kongsvinger bekrefter i en offisiell uttalelse at de har fått de nødvendige godkjenner som må til for å avvikle løpet, samtidig som de må legge nye retningslinjer og føringer i løpet av den kommende uken enn det som opprinnelig var planen sist. Hva disse justeringene innebærer sier arrangøren foreløpig ikke noe om.

  – Vi er veldig godt fornøyde med at vår reviderte gjennomføringsplan ble godkjent. Selv om de påmeldte deltakerne nå får en gladnyheter, så vil løpet fortsatt ikke være tilgjengelig for publikum. Det håper vi alle vil respektere, sier leder for KNA Kongsvinger, Ole Jonny Branes.

  Totalt 79 påmeldte biler er har foreløpig fått godkjent start til Rally Finnskog. Sigdalsrally er planlagt kjørt 6. mars, mens Numedalsrally – som egentlig skulle vært kjørt 20. februar – ble tidligere i januar besluttet avlyst.

  LES OGSÅ: Helsedirektoratet støtter Rally Finnskog i at tilskuere bes innstendig om å holde seg hjemme

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –