Parc Fermé vil vokse i 2018 – nå trenger vi en salgskonsulent!


DEL

Over 500 artikler og reportasjer, over 110.000 unike brukere og over 450.000 sidevisninger siden 3. januar 2017. Ønsker du å være med på dette Parc Fermé-eventyret?

Det er ingen skam å snu, heter det i fjellvettreglene. Men nå har Parc Fermé vokst så mye at det blir helt feil å krype tilbake til tart. Tvert imot – med masser av gode tilbakemeldinger og støtteerklæringer underveis, så kan vi melde at dette nettstedet fremdeles har mye mer å gå på. Vi kan bli 10, 15 – ja, kanskje 50 ganger bedre!

Derfor leter vi nå etter en salgskonsulent som vet hvordan dette produktet kan utvikles videre, fra å være en hobbydrevet fritidssyssel til å bli en heltidsdrevet og helprofesjonell plattform og aktør som kan fortsette å skape engasjement og underholdning, og samtidig fortsette å ta norsk og internasjonal bilsport på blodig alvor.

Vi ønsker å ha med deg som ønsker et levedyktig Parc Fermé, og som vet hvordan et produkt med dette potensialet kan nå ut til større og mindre aktører som vil ha en interesse i denne plattformen. Vi vil ha med deg som kan trykke på de rette knappene for at Parc Fermé kan skape gode kunderelasjoner som vil sikre en forutsigbarhet og langsiktighet som vi er avhengig av for at nettsiden fremdeles skal vokse og være bilsportens uavhengige samlingsarena nummer én.

Med rett person her kan vi legge til rette for enda mer «goodies» fra den norske og internasjonale bilsportverdenen, vi kan legge mer til rette for terminlister, resultater, statistikk og enda mer engasjerende innhold for eksempel via sosiale medier.

Gira på å være med på unik utfordring?
Har du et salgstalent i magen som må få utnyttet et potensial?

Da bør du ta kontakt med oss! For her kan det være spennende saker i vente 🙂

Kontaktinfo:
Telefon: 938 44 451
E-post: post@parcferme.no
Faccebook: Facebook.com/parcfermeno

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here