Tipp stilling i konstruktørmesterskapet for 2019

Forum Formel 1 Tipp stilling i konstruktørmesterskapet for 2019

Dette emnet inneholder 2 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av  Skullkrusher 1 uke, 6 dager siden.

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #24189

  Skullkrusher
  Deltaker

  La oss ta en tippekonkurranse som vi lett kan se tilbake til når sesongen er over!

  1. Ferrari
  2. Mercedes
  3. Red Bull
  4. Renault
  5. Racing Point
  6. Sauber
  7. Haas
  8. Williams
  9. Toro Rosso
  10. McLaren

  Tror kanskje Ferrari vil være mer skjerpet med en så sterk førerduo. Tror Leclerc vil være farlig, spesielt litt utover i sesongen. Mercedes vil være vel så gode, men der tror jeg Hamilton vil fortsette å ta en god del flere poeng enn Bottas, dessverre. Usikkerhetsmomentene i Red Bull er Honda og Gasly, men skal ikke se bort ifra at de hevder seg vel så bra i år som i fjor.

  Resten av lista er vanskeligere, men tror Renault og Racing Point vil gjøre det sterkt. Haas vil fortsette å gjøre det sterkt i en midfield-kamp som sikkert blir enda hardere enn i fjor. De tre nederste er vanskeligst å plassere. Tror kanskje McLaren sine problemer er større enn Williams sine, men hvem vet egentlig.

  Kan vurdere å lage en lignende tråd for sjåførmesterskapet også. 🙂

  #24219

  Havard
  Deltaker

  God og høyst sannsynlig liste, Skullkrusher! Her er min:

  1 Mercedes
  2 Ferrari
  3 Red Bull
  4 Renault
  5 Haas
  6 Racing Point
  7 Sauber
  8 Williams
  9 McLaren
  10 Toro Rosso

  Jeg er veldig usikker på om det faktisk blir Mercedes eller Ferrari som vinner denne gangen. Tror det blir mye jevnere enn de siste sesongene, men går for tyskerne. Nøkkelen for meg i denne kampen er Bottas. Han er først og fremst nødt til å finne tilbake til motivasjonen og ønsket om å prestere og levere. Tror han er veldig avhengig av noen gode resultater tidlig i sesongen. Per dags dato synes jeg Leclerc og Vettel begge er bedre førere enn finnen. Tipper Hamilton-Leclerc-Vettel-Bottas i førermesterskapet HVIS Bottas får en god sesongstart. Spørsmålet er om han som fjerdemann er nærme nok Ferrari-førerne til å redde konstruktør-tittelen. Ferrari har dog en potensiell utfordring med en fører-konstellasjon som kan skape problemer for hverandre. Men Leclerc tror jeg vil være outstanding denne sesongen, med et par seire i tillegg. Spår et vanskelig år for Red Bull, primært på grunn av Honda. Så får vi se. Ingen pall på Verstappen i mesterskapet, og Gasly tror jeg vil være nærmere konkurrentene bak seg enn de foran.

  Renault skal normalt være det fjerde beste laget, basert på at de var det i fjor og at de får inn Ricciardo. Haas har rutine, kontinuitet og tryggheten som jeg tror er nok til å gi dem en lite spektakulær femteplass. Sauber får Kimi inn, men mister Leclerc. Ericsson mot Giovinazzi. Så en relativ lik nivå-messig konstellasjon som i 2018. Dog er det veldig vanskelig å spå midtsjiktet etter Renault. Det kan gå begge veier for Haas, Sauber og Racing Point. Veldig spent på hva kanadierne kan få til. Jeg tror ikke det står på bilen. Jeg tror de per nå har en for dårlig fører-konstellasjon. For Williams tror jeg Russell blir årets nykommer, men Kubica tror jeg dessverre ikke holder hele sesongen engang. McLaren kommer til å slite i 2019 også. Dessverre tror jeg Albon får en veldig tøff debutsesong i Toro Rosso. Daniel Kvyat tror jeg ender opp med flest DNFs i løpet av sesongen.

  #24293

  Skullkrusher
  Deltaker

  Skal vel innrømme at det er litt ønsketenkning inn i bildet også, men tror Ferrari har muligheten så lenge de unngår tabbene fra de to siste årene. Blir spennende å se hva slags innvirkning den nye sjefen kan ha.

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)

Du må være innlogget for å svare på dette emnet.