Verdensmesterne hylles: – Dette er utrolig stort å være med på

DEL
Petter Solberg, her fra FIAs premiegalla fra tidligere. Onsdag kveld skal dressen på igjen. (Foto: Jean Michel Le Meur/DPPI/FIA)

Petter Solberg er i fyr og flamme over onsdagens begivenhet i Frankrike.

Selv om selve arrangementet har holdt seg unna offentligheten i form av invitert presse og storstilt markedsføring, så skal FIA i dag invitere til en stor «Hall of fame»-samling for samtlige verdensmestere i rally siden 1979.

– Jeg tror absolutt alle gjenlevende verdensmestere kommer hit, sier Petter Solberg til Parc Fermé, mens han deler bord med Miki Biason og må avbryte samtalen for å gi Carlos Sainz en god klem.

Tok etter Formel 1

Nordmannen er virkelig i det gode selskap. Han er også den siste ikke-franskmann som har vunnet et VM-gull i rally, og da må vi helt tilbake til 2003.

– Det er knapt noe annet som er større å få være med på for oss som har blitt verdensmestere i rally. De gjorde jo det samme med Formel 1-gutta for noen år siden, og nå er det vår tur, sier...

For å få tilgang til hele saken, må du enten kjøpe All articles 1 month access or All articles 1 year access eller enkelttilgang til saken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here