Tre blad Eriksson i hver sin Fiesta – slik skiller du dem


DEL
Fødselsår og startnummer henger sammen. Så i stedet for å pugge biler og hjelmer, så holder det å pugge når gutta er født. (Foto: Simen Næss Hagen)

Riktignok ser bilene helt forskjellige ut, men det hjelper lite når du kun ser resultatlista.

Ei heller er det spesielt lett å skille mellom de tre svenskene i seg sjøl når dette er førere vi i Norge ikke har hatt tradisjoner for å følge mest mulig med på.

Som kjent så er Kevin fast innslag i VM-serien, for MJP-teamet, mens de to andre kjører for det svenskbaserte Olsbergs MSE-teamet.

Men det er ikke så rart når at du ikke drar like godt kjensel på to av de andre Eriksson-gutta, Sebastian og Oliver, da dem for det meste kjører i USA. Et våkent sinn husker kanskje Eriksson-gutten som imponerte stort i 2014-utgaven av den svenske VM-runden, der Sebastian Eriksson var en halv A-finale unna å ta en sensasjonell VM-seier – da forstillinga sa takk for seg på curbsen før det berømte hoppet.

SE BILDER OG VIDEO: Gjennom linsa: Rallycross i Höljes – «The Magic Weekend»

Kevin Eriksson (Foto: Simen Næss Hagen)

Nå er Sebastian tilbake igjen, og det er også navnebrødrene hos Kevin og Oliver.

- ANNONSE -

Og vi presiserer kun navnebrødre. Sebastian har faktisk ingen familiær relasjon til Kevin og Oliver, for dem som måtte lure. Eriksson, Ford og rallycross hører absolutt sammen, men intet DNA er å dele på de tre gutta. Kevin og Oliver er derimot brødre med to års mellomrom.

For – det er nettopp årstallene som er stikkordet fra å skille gutta. Sebastian er den eldste, født i 1993, med startnummer 93. Kevin er født i 1996, og kjører med startnummer 96. Oliver er to år yngre – da kan du kanskje gjette deg til startnummeret hans også?

Yes, du tippet riktig.

Så, for å vite hvem av Eriksson-gutta som presterer, hvis du kun har etternavn og startnummer å forholde deg til (blant annet på live-timingen fra arrangementet), så er det 93 – Sebastian, 96 – Kevin og 98 – Oliver, du trenger å forholde deg til.

LES OGSÅ: Så mye raskere går det i den råeste rallycross-klassen på lynraske Höljes
LES OGSÅ: Dette er drikkeleken du bør gjennomføre hvis du er i Höljes

Ikke lett å skille mellom hvem som er hvem, er det? (Foto: Simen Næss Hagen)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here