To nordmenn bekreftet i RX2

DEL
Sondre Evjen og Ben-Philip Gundersen avsluttet fjoråret sterkt. De fortsetter i 2019 i samme team, og med samme mål for mesterskapet. (Foto: RX2)

Ben-Philip Gundersen og Sondre Evjen fortsetter samarbeidet med svenske JC Raceteknik.

Det melder teamet i en pressemelding tirsdag ettermiddag. Både Gundersen og Evjen har levert strålende resultater i RX2, både internasjonalt og i RallyX Nordic – og nå har gutta sikret seg nok en sesong bak rattet i de såkalte Supercar Lites-bilene.

– Fjoråret var et bra år for meg, men jeg vet at konkurransen vil bli like høy, om ikke enda høyere. Målet mitt er definitivt å kjempe om de tre øverste plassene sammenlagt både i RX2 og i RallyX Nordic, sier Ben-Philip Gundersen i pressemeldingen, og understreker at han er godt fornøyd med samarbeidet med JC Raceteknik.

Gundersen måtte ta til takke med «den sure fjerdeplassen» totalt, kun to poeng bak Henrik Krogstad som sikret bronsemedaljen. Han startet og avsluttet sesongen bra, med seier i åpningsløpet i Belgia og i finaleløpet i Sør-Afrika.

Ellers er det altså klart at Sondre Evjen også fortsetter. Evjen hadde en mer krevende sesong i RX2 i fjor, og fikk også en smakebit på Supercar med et sterkt løp i Latvia. Nå er det imidlertid duket for nok en RX2-sesong for den revansjelystne hallingdølen.

– Jeg hadde noen vanskelige løpshelger i 2018, noe som dessverre sendte oss ut av mesterskapskampen. Så i år sikter vi høyere. Jeg ser fram til flere tøffer fighter, og jeg er rimelig tent før sesongen som kommer, sier Evjen.

- ANNONSE -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here