Slik blir Rallycross-VMs nedtur latterliggjort i sosiale medier


DEL
God stemning mellom brødrene Kevin og Timmy Hansen tidligere år. Like god stemning var det ikke i midten av oktober da det ble kjent at de mistet setene sine. Det skulle også bli starten på Instagram-brukeren som har satt igang flere såkalte «memes» fra sporten.

Aldri så galt at det ikke er godt for noe. Selv om rallycrossen er i en mørkere periode enn vanlig, så er det lov å dra litt på smilebåndet likevel.

Av motorsporter er det spesielt Formel 1-sporten som er gjenstand for humor og kreativitet fra publikum, gjerne formet som såkalte «memes» eller GIFs (animerte bilder).

Men etter denne høstens negative utvikling i form av flere lag som trekker seg og nå etterhvert åpne konflikter mellom sentrale deler i miljøet og rettighetshaver IMG har også resultert i at Rallycross-VM og stadig får større og større dose av humorbasert kreativitet på internett.

Blant annet har Instagram-kontoen «rallycross_memes» blitt opprettet denne høsten, da like i etterkant av Peugeot sin kunngjøring av at de trekker sin satsing fra sporten etter endt sesong.

blitt opprettet denne høsten, da like i etterkant av Peugeot sin kunngjøring av at de trekker sin satsing fra sporten etter endt sesong.

Under legger vi en samling fra denne brukeren. Har du selv innspill på humoristiske innslag postet på nett av rallycrossen, eller andre bilsportgrener for den saks skyld, så post det gjerne på vår Facebook-post av denne artikkelen.

- ANNONSE -

@rallycross_memes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here