Se Oliver (15) herje med Supercars-test på Arvika-banen

DEL

Med denne videoen roper Oliver Solberg (15) «watch out» til RallyX Nordic-konkurrentene om snaue to uker.

Petter Solbergs sønn har fått massiv oppmerksomhet knyttet til sin rallycross-debut, som like gjerne skjer i pappas gullbil fra rallycross-VM de siste årene.

Mediene har kastet seg på Solberg junior, og senest var far og sønn også gjester på TV 2-programmet «Senkveld med Thomas og Harald». Oliver sparte ikke på kruttet og dro fram historier om både «gubben i det svenske bilsportforbundet» som fikses lisens til han, og at motorsportlegenden skulle ta del i teamet – uten at dette var 100 prosent klarert med Rustad.

– Men nå har jeg sagt det på TV, så da må han, utbrøt Oliver til stor latter i salen.

LES OGSÅ: Her er Olivers tanker om sin utrolige Supercars-mulighet

- ANNONSE -

Uansett, fra showbiz til test i Arvika, og i Facebook-videoen fra Gøran Otto over viser yngstemann Solberg at han ikke trenger å ha verken førerkort eller altfor mange års kjøretrening i tilsvarende bil. Solberg blir neppe listefyll under RallyX Nordic i Skien 22. april, selv om han tar noen forbehold før han uttaler seg om seiersambisjonene.

– Det er vanskelig å si før jeg har målt meg med de andre. Men jeg og teamet skal gjør det beste vi kan for å fighte om seieren, sa Oliver til Parc Fermé tidligere denne uka.

Annonse