Redder naboklubben etter avlysning av NM-løp


DEL
Lars Morten Berntsen er påmeldt i NM-finalen i sin Ford Escort Maxi KitCar. Her fra Vikersund tidligere i år. (Foto: Simen Næss Hagen)

Gjør om rallycrossbanen til bakkeløpstrasé i slutten av september.

I utgangspunktet skulle årets NM-finale i bakkeløp blitt kjørt på industriområdet på Hegdal i Larvik tidligere i august. Men, mangel på fullkommen deltakelse i samtlige NM-klasser gjorde at arrangøren så seg nødt til å avlyse runden.

Men – norgesmesterne er likevel ikke kåret etter dobbeltrunden i Vikersundbakken tidligere i år. For NMK Grenland tok initiativet til å berge en NM-finale på deres motorsportanlegg ved Luksefjellveien, og stiller anlegget til disposisjon mens NMK Larvik blir stående som arrangør.

– Etter at NMK Larvik måtte avlyse sine planlagte løp 12.-13. august tok NMK Grenland kontakt med NMK Larvik og tilbød de et samarbeid for å sette opp et nytt løp i forbindelse med NM-helgen i rallycross 23.-24. september. NM-runden i rallycross vil bli kjørt ferdig lørdag 23. september, heter det i en kunngjøring fra rallycrosseksjonen i Norges Bilsportforbund.

Traseen er per i dag ikke klar, men det skal ifølge kunngjøringen bli satt opp en egen trasé rundt motorbanen for bakkeløpsrunden.

Informasjon, tilleggsregler og påmelding er åpnet på denne siden.

- ANNONSE -

- ANNONSE -

LES OGSÅ: Søk Disse bakkeløpene skulle vi gjerne sett i virkeligheten
LES OGSÅ: Bli med på take-off og landing med bil i Vikersundbakken

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here