Petter Solberg: – I was hard. The whole weekend I’ve been hard

DEL

Den norske stjernen er ikke snauere enn at han deler et entusiastisk intervju på klassisk Solberg-engelsk.

Han har fått høre det siden han slo igjennom på internasjonalt basis for 20 år siden, hvor utenlandske reportere siden har stått i kø for å få et intervju med Petter Solberg.

Mange mener han kanskje ikke har bedret seg særlig med årene, til tross for mer engelsk tale enn norsk tale nærmest på daglig basis. Og det er først og fremst uttalen, hvor vi kan spore en erkenorsk aksent, som knyttes opp mot Petter Solbergs enorme energi i intervjuer – enten det har gått bra eller dårlig ute på banen.

Slik mestrer flere av de norske førerne å snakke engelsk

TV-intervjuet etter finalen i Belgia kan skrive seg inn i historien som nok et legendarisk Petter Solberg-intervju. Selv om man skulle tro han gir uttrykk for at det var «han» som var hard denne helgen, spørs det nok om det ikke var selve konkurransen som var av det «harde» slaget for Solberg denne helgen.

Uansett, 43-åringen vet å spille godt på sitt eget image og vet hva fansen elsker ved ham. Derfor fyrer han opp under stemninga selv ved å dele NRKs klipp fra intervjuet på sin egen Facebook-profil. Videoklippet kan også høres øverst i saken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here