Nå skal brødrene Hvaal endelig kjøre Supercars sammen


DEL

Spesielt lillebror har ventet lenge. Nå blir drømmen om å danne team med storebror en realitet.

Vi snakker om Larvik-duoen Alexander og Joachim Hvaal. Sistnevnte har konkurrert i RX Lites de siste sesongene, mens Hvaal har kjempet i Supercars med vekslende resultater de siste årene.

Foto: Simen Næss Hagen Foto: Simen Næss Hagen

Fredag ble det klart at Hvaal-gutta er klare for svenske Hedström Motorsport. Christer Dalmans blir teamets tredje sjåfør, og teamets doninger vil bestå av to VW Polo og én ex-Olsbergs Ford Fiesta. Teamsjef Peter Hedström, som også er kjent som en dreven rallycrossfører, blir ikke å finne med kjøredressen på denne satsingen som primært gjennomføres i det nordiske mesterskapet RallyX Nordic.

LES OGSÅ: Omsider skal norsk-svenske «Brynte» kjøre i Supercars-klassen

Det var Rallycross.no som først meldte dette tidligere fredag. Og til Rallyx.se er storebror Hvaal klar på at det ikke blir noe furing på halv gass i sesongåpningen på «hjemmebane» i Skien i april.

- ANNONSE -

Foto: Simen Næss Hagen Foto: Simen Næss Hagen

– Jeg føler ikke noe favorittpress, men jeg ser i stedet på det som en stor mulighet. Det føles helt riktig å komme til Hedström Motorsport, og jeg vet allerede at bilen passer meg veldig bra. Vi satser på å få mange kilometer med test før sesongstart, sier Hvaal til seriens nettsted.

– Når vi kommer til sesongåpningen i Grenland 22. april, så kommer kjøringen garantert til å ikke være i noe «safe mode» i alle fall, legger han til.

LES OGSÅ: Sjekk hvordan den nye banen blir i årets VM-finale i rallycross

Mer om den nye teamforøkelsen kan du lese på rallycross.no og rallyx.se!