Heller ikke svensk TV skal vise Rallycross-VM i år


DEL
Rallycross-VM: Höljes 2018. ©Parc Fermé/Simen Næss Hagen
(Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)

Dersom du hadde planer om å «switche» innom SVT for nordisk kommentatorspor, så må du finne andre løsninger.

Forrige uke ble årets startoppstilling i Rallycross-VM avslørt, og til tross for at fabrikantene og de største profilene har trukket seg ut, så ser startfeltet på mange måter konkurransedyktig og spennende ut likevel.

Etablerte toppførere som Andreas Bakkerud og brødrene Timmy og Kevin Hansen er på plass, og som fjorårets «best of the rest» så er det også knyttet stor spenning til hva Niclas Grönholm kommer til å få til i år.

Likevel, TV-kanalene har åpenbart ikke vært like overbevist om at 2019-sesongen blir en høydare å følge med på. Tidligere i år avslørte NRK overfor oss at de ikke kommer til å vise Rallycross-VM i år. Nå følger den svenske statskanalen SVT etter, ifølge et innlegg på Facebook-gruppa Enthusiasts of Höljes RX, signert administrator Björn Juhlin.

– Dessverre en kjedelig beskjed i kveld. SVT kommer ikke til å snede fra Rallycross-VM dette året. Det er tidligere kjent at NRK ikke kommer til å sende mesterskapet, og nå følger altså Sveriges Television det samme, skriver Juhlin.

Dermed ligger det an til at norske og svenske rallycrossfans i stedet kan følge finalekjøringen gjennom direktestrømming på Facebook og YouTube da rettighetene ikke er solgt til disse nasjonene. Fra før har man også fått sett de innledende omgangene direkte på sosiale medier.

- ANNONSE -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here