GCK sikrer svensk fører – stiller to komplette team til VM

DEL
(Foto: Simen Næss Hagen)

Guerlain Chicherit slår på stortromma for å sikre deltakelse i årets Rallycross-VM.

Det har versert noen rykter om hvorvidt norske Andreas Bakkerud ville være aktuell for det Renault-baserte teamet GCK, eid av rallycrossfører Guerlain Chicherit. Nå har teamet kunngjort sin kabal for året.

Og der er det ingen Andreas Bakkerud. I stedet har Chicherit, ved siden av seg selv, signert svenske Anton Marklund for å kjøre full VM-sesong med deres Renault Megane R.S. RX. I tillegg danner de eget «juniorteam» med franske Cyril Raymond og Guillaume de Ridder, begge to med sterk CV fra Supercar Lites.

GCK Academy som teamet heter skal kjøre Renault Clio R.S. RX utviklet av FORS Performance, som Anton Marklund også bidro til utvikling til mens han samarbeidet med teamet i fjor.

Anton Marklund. (Foto: FIAWorldRallycross.com)

Marklund er forøvrig ikke noe ukjent navn for teamet. Svensken gjorde tre innhopp for dem i VM i fjor, hvor han sikret seg semifinalebillett i samtlige løp. Nå er han altså klar for full sesong i VM igjen, etter først og fremst å ha satset på EM de siste årene – hvor han også tok hjem gullet i 2017.

– Med så mange muligheter i forkant av denne sesongen, så føler jeg meg allerede veldig hjemme i teamet. Jeg er sikker på at forberedelsene og utviklingene vi har gjort denne vinteren vil gi oss gode muligheter for å kjempe i toppen i år, sier Marklund i en pressemelding.

- ANNONSE -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here