Fikk du med deg vårt direkteintervju med Andreas Bakkerud?

DEL

Sjekk hva nordmannen svarte på spørsmål om forholdet til Petter Solberg, om WRC 2-mulighetene og hvordan den nye tilværelsen i EKS er blitt.

På Facebook har vi i Parc Fermé litt uformelt lansert et nerdeprat-konsept som vi gjennomfører via direkteintervjuer med profiler innenfor bilsportmiljøet.

De kommende dagene befinner vi oss i Spania i forbindelse med den første VM-runden i rallycross, og torsdag ettermiddag fikk vi 15 minutter med Andreas Bakkerud hvor vi valgte å gå direkte på Facebook hvor også leserne som ser på direkte kunne bli involvert i spørsmålsstillingen.

Grunnen navnet «Nerdeprat» er fordi vi i denne settingen befinner oss i en sfære for de spesielt interesserte, hvor vi kan dypere i materien på ting som egentlig bare de bilsportinteresserte er opptatt av.

Men i løpet av et slikt intervju dukker det også opp både interessante spørsmål fra seerne og tematikk du kanskje ikke var helt forberedt på skulle dukke opp.

Vi lanserte dette konseptet for en uke tilbake, i en enda lengre prat med F1-kommentator og racingfører Atle Gulbrandsen. Sjekk også ut dette intervjuet med ham under annonsen.

- ANNONSE -