Bakkerud aktuell for DTM


DEL
Andreas Bakkerud. (Foto: Simen Næss Hagen)

Nordmannen skal testes av Audi som én av seks rookie-førere.

Det er blant annet avisen Autosport som melder at Andreas Bakkerud kan være på vei til DTM. Det er Audis kundeteam WRT han skal være aktuell for, hvor han er én av seks førere oppnevnt av nettopp Audi til å kjøre en test på Jerez-banen 10. til 12. desember.

Parc Fermé har ikke lykkes i å få en kommentar fra Bakkerud vedrørende DTM-mulighetene, men Parc Fermé vet at Audis motorsportavdeling har vært svært fornøyde med det Bakkerud har levert og måten han har representert Audi på denne sesongen.

Dog har Andreas Bakkerud tidligere ikke utelukket at andre serier kan være aktuelt dersom det ikke dukker opp en mulighet for å kjøre Rallycross-VM neste år, etter at Audi trakk sin støtte fra EKS og teamet enda ikke har bekreftet at de vil kjøre i privat regi neste år.

– Hjertet mitt ligger nærmest rallycrossen og den tittelen der skal jeg ta på et eller annet vis. Men jeg liker å kjøre med fire hjul, uavhengig av om det spruter grus eller er kun asfalt. Det spiller ingen rolle, sa Bakkerud til Parc Fermé tidligere i høst.

Mattias Ekström har også bekreftet at han nå trekker seg som fulltids VM-fører etter ett gull og to sølv de siste sesongene, i kjølvannet av Audis rallycross-exit – og sa i et intervju med eget team at han er mer enn villig til å hjelpe Andreas på veien mot en VM-tittel.

- ANNONSE -

- ANNONSE -

Parc Fermé kommer tilbake med mer…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here