Bakkerud holder liv i drømmen om VM-gull – kjører Audi i 2019


DEL
Andreas Bakkerud skal ikle seg Monster-logoen igjen etter ett år med Red Bull for EKS-teamet. Her fra Hockenheim i 2017. (Foto: Simen Næss Hagen)

Alt ordner seg for snille gutter. Også Andreas Bakkerud.

Nyheten som mange har ventet utålmodig, men håpefullt på, kom onsdag. Andreas Bakkerud har fått sikret seg en ny VM-sesong i rallycross.

– Jeg føler jeg hører hjemme i Rallycross-VM, og har jobbet knallhardt for å komme tilbake, sier Andreas Bakkerud stolt og engasjert i en egen pressemelding.

Klokken 14:30 skal hele førerkabalen for Rallycross-VM presenteres, og det er allerede kjent at Hansen-brødrene får til full sesong, samtidig som de etablerte teamene GRX Hyundai og GCK Renault også har lansert sine føreroppstillinger.

Bergenseren får fortsette i en Audi S1 fra EKS-teamet, eksakt samme bil som han kjørte inn til bronsemedalje med i fjor. Men sammen med britiske Liam Doran danner de nå eget team med felles hovedsponsor i energidrikken Monster. Naturlig nok er målet å kjempe helt i toppen, noe han har gjort siden han kom inn til VM i 2014.

– Vi vet jo hva denne bilen er god for, og målet mitt er definitivt å ta tittelen i år. Jeg var den som var nærmest Mattias og Johan i fjor – så det presset og forventningen kan jeg like gjerne legge på meg selv med en gang – og gi full gass fra første meter, sier Bakkerud videre.

- ANNONSE -

Parc Fermé kommer tilbake med eget intervju med Andreas Bakkerud senere i dag…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here