VM-stjerne hyller norsk videofotograf via sosiale medier


DEL

Tor André Børresens rallyvideoer går verden rundt stadig vekk, og etter Rally Sweden fikk han en ny boost på fritidssyslen sin.

Via hashtagen #PaddonFanVideo, skulle den New Zealandske rallyføreren Hayden Paddon trekke fram sin favorittvideo fra Rally Sweden, og da var ikke opplendingen Tor André Børresen snau med å tagge sin egen videooppsummering fra VM-runden på norske og svenske trakter forrige uke.

Tor Andre Børresen Foto: Simen Næss Hagen

Med sine drøye 300.000 følgere på Facebook, annonserte Hyundai-føreren nettopp Børresen sin video som sin favoritt fra Rally Sweden. For ordens skyld har vi selv lagt ved 30-åringens høydepunkter fra Sverige i denne artikkelen.

– Ja, det var kult dette. Jeg syns Paddon er veldig flink til å inkludere fansen sik at han gjorde med denne konkurransen, og også med én time med spørsmål og svar på Facebook i tillegg, og det er det ikke noen andre som egentlig gjør. Det at han plukker ut nettopp min film er spesielt kult nå som det var veldig mange filmer fra Sverige i år, og interessen virker å være stor for de nye bilene, sier Børresen til Parc Fermé.

- ANNONSE -

Det er ikke første gang Børresen får internasjonal oppmerksomhet for videoene sine. I fjor delte blant annet både Citroën-fører Kris Meeke og den store MotoGP-stjerna Valentino Rossi høydepunktene hans fra Rally Finland, og flere av filmene til Børresen har også fått et syvsifret antall visninger.

Mer om Børresens videoproduksjon kan også leses på RedBull.no!