DEL

Tor André Børresens rallyvideoer går verden rundt stadig vekk, og etter Rally Sweden fikk han en ny boost på fritidssyslen sin.

Via hashtagen #PaddonFanVideo, skulle den New Zealandske rallyføreren Hayden Paddon trekke fram sin favorittvideo fra Rally Sweden, og da var ikke opplendingen Tor André Børresen snau med å tagge sin egen videooppsummering fra VM-runden på norske og svenske trakter forrige uke.

Foto: Simen Næss Hagen
Foto: Simen Næss Hagen

Med sine drøye 300.000 følgere på Facebook, annonserte Hyundai-føreren nettopp Børresen sin video som sin favoritt fra Rally Sweden. For ordens skyld har vi selv lagt ved 30-åringens høydepunkter fra Sverige i denne artikkelen.

– Ja, det var kult dette. Jeg syns Paddon er veldig flink til å inkludere fansen sik at han gjorde med denne konkurransen, og også med én time med spørsmål og svar på Facebook i tillegg, og det er det ikke noen andre som egentlig gjør. Det at han plukker ut nettopp min film er spesielt kult nå som det var veldig mange filmer fra Sverige i år, og interessen virker å være stor for de nye bilene, sier Børresen til Parc Fermé.

- ANNONSE -

Det er ikke første gang Børresen får internasjonal oppmerksomhet for videoene sine. I fjor delte blant annet både Citroën-fører Kris Meeke og den store MotoGP-stjerna Valentino Rossi høydepunktene hans fra Rally Finland, og flere av filmene til Børresen har også fått et syvsifret antall visninger.

Mer om Børresens videoproduksjon kan også leses på RedBull.no!