VG-profiler gjør spektakulær rallydebut


DEL
Jon Martin Henriksen og Erik Follestad Johansen (midten) får bryne seg på Numedalsrally når de skal kjøre rally sammen for første gang, med Johansen som fører og Henriksen som kartleser. Ida Fladen (venstre) og Mads Hansen (høyre) får nøye seg med å være tilskuere. (Foto: Trond Solberg/VG)

To av «Spårtsklubben»-gutta får litt av en ilddåp i rallysammenheng på raske vinterveier og med Smådøla som toppen av kransekaka.

Som kjent har Norges største avis i antall lesere, VG, kjøpt rettighetene til å vise Rally-NM denne sesongen. Det innebærer også at de selv er gira på å lage et godt produkt underholdningsmessig i tillegg til å videreformidle det sportslige som skjer.

Nå er en av de litt mer villere ideene realisert. To av gutta fra Spårtsklubben, Jon Martin Henriksen og Erik Follestad Johansen, skal nemlig delta i Numedalsrally - i intet mindre enn i en Ford Fiesta R2T.

– En guttedrøm

Og følelsene er blandede fra begge parter, der rallyfører «Folle» framstår vesentlig mer tent enn kartleser - og nybakt far for anledningen - Henriksen.

–...

For å få tilgang til hele saken, må du enten kjøpe All articles 1 month access or All articles 1 year access eller enkelttilgang til saken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here