Utelukker ikke en framtid i internasjonal rallysport

DEL
Johan Kristoffersson. (Foto: Eira Solberg)

Får Johan Kristoffersson blod på tann, og biter godt fra seg i rallyløypa, så skal du ikke se bort ifra at rallycrossverdensmesteren vil kjøre rally mer på permanent basis.

Denne uken presenterte han sine formelle rallyplaner for sesongen, ved siden av full serie i verdenscupen WTCR. Det blir Rally-SM for alle pengene. I tillegg er det nå offisielt at han stiller til start i Rally Sweden, selv om det har ligget i kortene ganske lenge.

– Det er jo egentlig bare opp til meg, nå. Det er jeg som må levere. Enkelt og greit, sier Kristoffersson til Parc Fermé om ambisjonene for å kjempe i toppen av det svenske rallymesterskapet.

Enormt støtteapparat

Han viser til sitt store apparat han har rundt seg. Med familieteamet KMS i ryggen, som igjen har sin link til norske EVEN Management som Kristoffersson har vært tilknyttet i flere år.

Den svenske Volkswagen-importøren og Bauhaus-kjeden har vært Kristofferssons viktigste hovedsponsorer i hans bilsportkarriere i mange, mange år. Og i tillegg opprettholder han relasjonen til Solberg-familien...

For å få tilgang til hele saken, må du enten kjøpe All articles 1 month access or All articles 1 year access eller enkelttilgang til saken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here