Sterk shakedown av en optimistisk Mikkelsen

DEL
(Foto: Helena El Mokni / Hyundai Motorsport GmbH)

Oppvarmingen på Rally Mexico var av det lovende slaget for Andreas Mikkelsen.

Rally Mexico er årets tredje runde, men den første på grus. Og etter to løp som tradisjonen tro har sine særegenheter, vil helgens løp speile mer hvordan mange av førerne og teamene vil kunne levere på underlaget det kjøres flest løp på i løpet av sesongen.

For Andreas Mikkelsen virker det imidlertid lovende etter nok en relativt krevende start på sesongen. I tillegg til at han nylig fikk beskjed om at Rally Korsika kjøres uten han på startstreken, så har nordmannen ekstra å bevise at han fortsatt har vinnertempo i kroppen.

På shakedown torsdag kveld norsk tid kjørte han inn til en sterk andretid, kun ett tidel bak Kris Meeke som tok bestenoteringen. Rally Mexico var også et løp Mikkelsen slet med følelsen på i fjor, noe han etter shakedown mener og tror skal være rettet opp i.

– Det var en god bra shakedown. Jeg hadde en god følelse helt fra første meter, og det var digg. I fjor slet jeg litt med en bakende på bilen som jeg ikke stolte helt på. Nå er den mye mer stabil, så da går det an å satse ordentlig. Jeg følte jeg kunne kjøre på den måten jeg ville. Det gir en boost og vi kommer til å pushe på når det starter, skriver Mikkelsen i en melding til Parc Fermé etter shakedown.

Løpet starter natt til fredag norsk tid med en publikumsprøve, før tidsforskjellen på syv timer gjør at samtlige etapper i Mexico vil gå ettermiddag og kveld norsk tid, med siste etappe søndag kveld.

- ANNONSE -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here