Slik reagerer Trond på hyllesten han fikk fra det norske rallymiljøet


DEL
Trond Lyseng.
Trond Lyseng. (Foto: Simen Næss Hagen)

Rallylegenden og ildsjelen Trond Lyseng var langt nede da sønnen Jacob fikk bilen totalskrotet rett over nyåret. Så kom det en støtteerklæring av dimensjoner.

Under Smådølsprinten for en drøy måned siden opplevde Trond Lyseng, og ikke minst sønnen Jacob, et typisk rallyførers mareritt. Etter selv å ha kjørt av, kommer en annen deltaker og smadrer rett inn i bilen hans.

Totalt kondemnert skjønte Trond at det her var lite å gjøre med, selv om han de siste 20 årene har rettet mang en skrothaug tilbake til en skinnende vogn igjen.

9000 kroner på kort tid

Signert Eyvind Brynildsen, med støtte fra blant annet Morten Storsveen, ble deler av følgende melding postet på Facebook:

«Trond Lyseng er alltid en mann som hjelper til når alle andre sliter! Jeg håper vi kan bidra litt til at Jacob kan fullføre NM i år, da vi trenger en friskus som han og ikke minst for å takke Trond for alle de timene han har lagt ned for alle andre! En mann som stiller opp...

For å få tilgang til hele saken, må du enten kjøpe All articles 1 month access or All articles 1 year access eller enkelttilgang til saken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here