Slik er oddsen for hvem som stikker av med Mexico-seier


DEL

Rallyfører Anders Grøndal har gjort sine vurderinger og gitt sine betting-tips til helgens WRC-løp. Er du enig med den norske rallyprofilen?

Drammenseren har figurert som ekspertkommentator under TV 2s tidligere sendinger, i tillegg til at han selv er aktiv rallyfører. Grøndal har tatt for seg oddsene som er satt i forkant av VM-runden i Mexico denne helgen, og vi har gjengitt Grøndals spådommer. Samtidig har vi også tatt for oss oddsene hos henholdsvis OneBet (OB), BetSafe (BS), Unibet (UB) og Betsson (BN), satt onsdag kveld.

– Dette er årets første grusløp! Det blir spennende og se 2017 WRC bilene på underlaget de har testet mest på, skriver Grøndal på sin Facebook-profil.

Thierry Neuville,  2.8 (OB) – 2.9 (BS, BN) – 2,75 (UB)

– Raskeste sjåfør så langt i år, men har brutt både Monte Carlo og Sverige med unødvendige avkjøringer. Har kjørt fort i Mexico før med to 3. plasser. MÅ ha et godt resultat i Mexico om han skal kjempe om VM. Han har for øvrig en super startposisjon som styrker hans vinnersjanser. Neuville er et godt vinnertips!

Sebastien Ogier, 2.9 (OB, BS, BN) – 2.75 (UB)

– Sikkerheten selv! Vinner av Rally Mexico 2013, 2014 og 2015. Måtte ta til takke med 2. plass i 2016. Har nå fått mer testmil i Fiesta WRC`n, men starter som nummer to på veien! Det vil gjøre oppgaven med å vinne vanskelig, men nytt av året er at han kun er nummer to på veien første dagen, det kan gi muligheter for å kjempe tilbake på lørdag og søndag. Skal godt gjøres og bomme med Ogier seier?

Ott Tanak 3.5 (OB, BS, BN) – 3.75 (UB)

– Har kjørt vanvittig bra i 2017, og slo Ogier på fart i Sverige. Samtidig som han tidvis i 2016 viste et rått tempo på grus. Absolutt en av favorittene til å vinne!

- ANNONSE -

Jari-Matti Latvala, 7 (OB, BS, BN) – 6 (UB)

–  Latvala hadde 17 i odds under Swedish Rally! Det var det mange som tjente bra på! Viste et rått tempo på siste dag i Sverige, vant også Power Stage når de fleste trodde han skulle safe inn til seier. Om Latvala finner igjen rytmen fra Sverige kan han gjenta seieren fra Rally Mexico 2016. Selv om han er først på veien fredag. Her kan det være gode muligheter!

Hayden Paddon, 8.75 (OB) – 9 (BS, BN) – 10 (UB)

– Ville ikke satt penger på Paddon, han har ikke klart å gjenskape magien fra Rally Argentina.

Kris Meeke, 14 (OB) – 15 (BS, BN) – 12 (UB)

– Meeke har hatt en forferdelig start på sesongen, men har en fantastisk mulighet til å bygge opp en stor ledelse fra sen startposisjon fredag. Citroën mener selv de har rettet opp i problemene fra Sverige. Meeke må på samme måte som Neuville prestere i Mexico, hvis ikke ser det mørkt ut som hans VM-sjanser. Alltid litt risikabelt og sette penger på Meeke, men med så høy i odds kan det bli god utbetaling!

Dani Sordo, 17 (OB) – 19 (BS, BN) – 20 (UB)

– Nei.

Elfyn Evans, 35 (OB) – 36 (BS, BN) – 41 (UB)

– Nei.

Juho Hänninen, 70 (OB) – 71 (BS, BN) – 76 (UB)

– Sett maks 1 krone.

Lorenzo Bertelli, 70 (OB) – 71 (BS, BN) – 101 (UB)

– Sett maks 1 krone.

Stephane Lefebvre, 70 (OB) – 71 (BS, BN) – 76 (UB)

– Sett maks 1 krone.