Slik er livet som arbeidsledig for Andreas Mikkelsen

DEL

Intervals 4*4 in 27 degrees ✅ #fightbacktowrc

Et innlegg delt av Andreas Mikkelsen (@amikkelsenrally)

NAV trengs ikke selv om den faste arbeidsplassen forsvant. Fjorårets bronsevinner har mer enn nok å fylle tiden med mens han venter på et nytt WRC-sete.

For Andreas Mikkelsen innser nå hvor heldig han er som har fått lov til å kjøre rally på det høyeste nivået i verden, tross hardt og målrettet arbeid over lang tid. Om en uke er han tilbake i en Skoda Fabia R5 for å holde asfaltkjøringen vedlike i Rally Korsika.

LES OGSÅ: Gjør alt for å sette Andreas i en 17-spec Polo WRC

Og han er glad for hver eneste meter han får testet med rallybil mens han venter på at det åpner seg et nytt sete i en helt ny WRC-bil.

– Man gleder seg fryktelig mye til å kjøre. Før så var det mer en vane da man kjørte stort sett hver dag. Men nå blir man ekstra skjerpet, og jeg er veldig glad for de sjansene jeg får. Men det føles bra når jeg kjører, det føles ikke så uvant, selv om jeg ikke kjører like ofte, sier Andreas Mikkelsen til RedBull.no.

- ANNONSE -

Han har vært på ferie i USA med familie og venner, tilbringer litt mer tid i Norge enn han vanligvis pleier. Også er han en hardbarka rallysupporter om dagen når han følger løpene fra utsiden. I tillegg trener han mer fysisk enn hva han noen gang har gjort tidligere.

– Jeg har trent mer fysisk enn noen gang. Jeg tror jeg aldri har vært i bedre form, sier Mikkelsen.

RedBull.no: Les hele saken om Mikkelsens liv som arbeidsledig her!

LES OGSÅ: Lær hvordan Andreas Mikkelsen liker å sette opp rallybilen

Foto: @World/Even Management
Foto: @World/Even Management