Sjekk ut Fords splitter nye dekor for 2017-sesongen


DEL
Foto: M-Sport
Foto: M-Sport

Fire år på rad har denne kombinasjonen av navn og dekor betydd gull. Har Ford endelig skutt gullfuglen? 

Den nye generasjonen 2017-biler begynner å komme på plass, og i løpet av det siste året har vi sett utallige videoer og bilder fra testene til de ulike teamene.

Men med bare uker igjen til sesongstarten i Rally Monte-Carlo, begynner vi sakte med sikkert å se en overgang fra kamuflasjefolie til en «proper» dekor hos hvert enkelt team. Toyota og Hyundai var først ute, men det er Ford som stjeler de fleste overskriftene mens «silly season» fremdeles herjer for fullt.

– Vi er utrolig stolte over den nye Fiesta WRC, og denne iøyenfallende dekoren gjør det lille ekstra. Nå kan vi ikke vente på å se begge bilene i aksjon i Monte-Carlo med det endelige designet, sa M-Sport-sjef Malcom Wilson da bilen ble lansert.

Ikke bare signerte de verdensmester Sebastien Ogier, men M-Sport har nå også avslørt at Ogiers bil lar seg pryde av energidrikkselskapet Red Bull, som er franskmannens egen sponsor, i tillegg til at de har prydet samtlige Volkswagen Poloer siden deres inntog i 2013.

Men med Volkswagen ute har Red Bull funnet en ny bil å profilere seg på. Riktignok kun på Ogiers bil, da Ford andre fører, Ott Tanak fra Estland, får et mer M-Sport-preget utseende på sin bil.

- ANNONSE -

Foto: M-Sport
Foto: M-Sport