Lot seg ikke skremme av snø, trange veier og issåle

DEL

Se Andreas Bakkerud herje i rallybil for første gang her!

Mange ble kanskje skuffet da den frittalende bergenseren måtte bryte allerede på den andre fartsetappen av Sigdalsrally som følge av tekniske problemer.

Disse problemene oppstod allerede på den første etappen, slik at vi aldri fikk være vitne til hvor fort han égentlig kjørte sammenliknet med konkurrentene.

Videoen i denne saken, hentet fra Bakkeruds Facebook-profiler, viser imidlertid at han ikke lot seg skremme over smalere vei og ny bil å kjøre. Han fikk faktisk gjennomført 20 mil test i forkant av løpet, slik at Bakkerud på mange måter fikk oppleve den erfaringen han var ute etter.

– Men jeg skal kjøre mer rally! Jeg håper jeg kan få kjørt Numedalsrally, sa Bakkerud til Parc Fermé, tydelig oppspilt etter flere dager med ny bilsportopplevelse.

Han leide en Ford Fiesta R2T, i samarbeid med norgesmester Anders Grøndal og hans rallyteam.

- ANNONSE -

– Selv om dette har tohjulstrekk og går en del saktere enn hva jeg er vant til i rallycross, så går det egentlig mer enn fort nok på skogen. Og det aller vanskeligste var kanskje å stole på notene, i det hele tatt det å kjøre med noter som forklarer deg veien, framfor at du kan veien fra før, sier 25-åringen.

Apropos Sigdalsrally. Mange lurer på hvem som sender dette på TV i år. Som vanlig er Viasat Sport på plass klokken 18.00 onsdag 18. januar, og oppsummeringen fra årets første NM-runde vil også vises på Injection.no.

Få en liten smakebit her!