Robin (25) er én av få som har fått sitte på i en 17-spec WRC-bil


DEL
Foto: OneBet.com/Facebook
Foto: OneBet.com/Facebook

Feiret tre år med kjæresten med en heidundranes tur med Mads Østberg.

I motorsportmiljøet er svenske Robin Sörensen kjent som en dyktig fotograf, men ved siden av dette er han selv også en ihuga rallysupporter.

Og i forbindelse med en konkurranse som Mads Østberg og hans team kjørte på sosiale medier, vant Robin den heldige premien som innebar en tur til Portugal for å sitte på med Mads Østberg på test. Alt av reise og opphold betalt av Østbergs hovedsponsor OneBet.

En stor drøm

Ved siden av førerne og kartleserne så er det ikke altfor mange privatpersoner som har fått muligheten til å sitte på i de nye fullblods WRC-bilene som er bygget etter det nye regelverket. Nå kan Robin sette check på bucketlista over å ha sittet på i en slik bil.

– Det er en drøm som har gått i oppfyllelse å kunne sitte på med Mads. Det er helt sinnssykt hvor fort det går i de nye WRC-bilene. Det er her noe som jeg kommer til å huske resten av livet, og det er ekstra kult at jeg har fått sitte på i en 2017 WRC-bil, sier Robin Sörensen til Parc Fermé, som ikke får blitt takknemlig nok over å ha fått denne muligheten.

Foto: Privat
Foto: Privat

– Helt «galet»

– Testdagen med hele teamet har vært helt topp, og jeg må rekke ut en stor takk til OneBet, Mads og Ola og teamet for en uforglemmelig dag, fortsetter Sörensen.

- ANNONSE -

– Kan du beskrive farten og akselerasjonen i disse nye WRC-bilene?

– Det er helt «galet» hvordan det drar av gårde i akselerasjonen. Det må bare oppleves for å kunne forstå det, konstaterer 25-åringen.

Foto: Privat
Foto: Privat

Tok med samboeren

Han var ikke alene om premien fra Østberg og hans team. Han fikk ta med seg en person til, og det kunne ikke bli noen andre enn kjæresten og samboeren Veronica Blomquist, som selv er en stor rallytilhenger. Også hun fikk sitte på med nordmannen.

– Utrolig kult at jeg kunne dele denne opplevlesen med henne. Dessuten feiret vi 3-årsdagen sammen i går her i Porto, kan Sörensen fortelle.

Testen var en tradisjonell pre-event-test for Østberg, som viste tidvis lovende takter i Argentina. Nå er han tilbake i Europa med sitt team, og tilbake til landet der han tok sin foreløpige eneste WRC-seier i 2012. Rally Portugal starter torsdag.