Rally Monte-Carlo spiser opp førerne – førerfeil sendte Mikkelsen ut av løpet


DEL
(Skjermdump:

Slo av hjulet i det han passerte mål. Men Andreas Mikkelsen er ikke aleine.

Det begynner virkelig å dra seg til i Rally Monte-Carlo, og lørdagen er ofte en skjebnesvanger dag for mange av førerne i kanskje det mest krevende løpet på kalenderen.

Mannefallet har derfor begynt, og Rally Monte-Carlo er iferd med å sluke førerne slik det er vant for å gjøre. Verst har det gått utover både Andreas Mikkelsen og Elfyn Evans. Nordmannen rotet det til for seg selv etter målpassering på lørdagens første fartsprøve.

– Jeg hadde «flat» i notene for å få en best mulig utgang, og da traff vi noe på utsiden, sa en skuffet Mikkelsen, som måtte konstatere at hele hjulopphenget på venstre bak var slått tvers av.

Som nevnt måtte også Elfyn Evans bryte. Han krasjet stygt på lørdagens første etappe, og hadde ikke sjans til å komme seg videre. Også Esapekka Lappi måtte bryte med tekniske problemer. De som bryter på lørdag får etter det Parc Fermé kjenner til ikke restarte løpet, selv om bilen eventuelt kan repareres.

Sebastien Ogier holder ledelsen før siste dag, 4,3 sekunder foran Thierry Neuville mens Sebastien Loeb har tatt over 3. plassen.

- ANNONSE -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here