Her får du ni minutter med romjulsgodis fra Elverum

DEL

Klar for en ny sesong med høye turtall og breisladder? Uansett, spenn deg fast for siste gang i år med Tor André Børresens høydepunkter fra Romjulsrallyet på Elverum.

Det var egentlig flere godsaker å nyte under det tradisjonsrike romjusløpet som har ligget i brakk siden 2009. Okei, det var ikke noe fullverdig NM-startfelt, men de siste årene har vi vært vitne til at sprintløpene er vel så attraktive som NM-løpene. Effektive, rimelige og publikumsvennlige løp skal en ikke kimse av, og med navn som Henning Solberg, Mads Østberg, Anders Grøndal og Eyvind Brynildsen på startlista, så skulle det ikke stå på farta i skogene rundt Starmoen utenfor Elverum.

I tillegg fikk vi noen godsaker i Sveinung Bieltvedts Opel Ascona, og Lars Martin Stensbøl viser spennende takter i sin ex-Sindre Furuseth Renault Twingo R2. Dette, og mer, kan nytes i videovinduet øverst her.

Hvordan endte så dette uhøytidelige løpet på tampen av året? Joda, vi nostalgi i form av en totalseier fra Henning Solberg med sin tidligere, evigunge makker Cato Menkerud i høyrestolen, i en Mitsubishi Lancer Evo 6,5. WRC-fører Mads Østberg måtte ta til takke med en 2. plass i sin Ford Fiesta R5, mens Anders Grøndal fulgte opp på siste trinnet på pallen. Fullverdig resultatliste finner du her.