Nå passerer vi snart 500 norske rallybiler i databasen vår


DEL
Stig Rune Skjærmoen med sin Peugeot 206 XS fra Romjulsrally 2007. Skjærmoen kan selv melde at bilen med skiltnummeret KF81140 nå er vraket. (Foto: Simen Næss Hagen)

Responsen har vært enorm det første døgnet.

Det er ingen tvil om at interessen er stor for å skaffe seg oversikt over hva som eksisterer, og har eksistert, av norske rallybiler opp igjennom historien.

Takket være databasen eWRC-results.com fikk vi en kickstart på å systematisere dette opp mot våre egne bildearkiver, og fra cirka 300 biler fra den tsjekkiske databasen, har vi nå klart å utvide med nesten 200 biler til.

I den oppdaterte databasen, som du finner på denne linken, så er vi nå på 493 rallybiler. Og vi vet det garantert finnes enda flere rallybiler der ute, og ikke minst er informasjonen vi har alt annet enn fullverdig per bil.

Derfor er vi fortsatt avhengig av innsendte bidrag, noe vi setter enormt pris på allerede av det som har kommet inn. I kontaktskjemaet under, som også ligger vedlagt i databasen, så kan du sende inn informasjon du sitter på. Etterhvert vil dette også bli systematisert over i et søkbart system som filtrerer ut den enorme lisen. I mellomtiden kan du bruke Ctrl+F/Cmd+F om du sitter på en PC eller Mac, for å kunne søke i innholdet på databasen.

Ved å legge ved tekst her, samtykker du at denne informasjonen kan videreformidles i sin helhet.
Husk gjerne årstall da bilen var i eie hos de andre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here