Nå føler Sindre det er på tide å vise internasjonale resultater

DEL
Sindre Furuseth. (Foto: Lars Rangnes)

Gjør sin EM-debut om én uke, og håper å kjempe helt i toppen.

Tidligere i år kunne Sindre Furuseth melde at fire EM-løp blir hovedprioritet i år, og at fokuset har ligget i å utvikle seg på asfalt.

24-åringen har blant annet vunnet to klasseseire i tyske asfaltløp på overlegent vis og fått en styrket selvtillitboost på det faste underlaget. Neste helg er tiden inne for å omsette dette i resultater som virkelig gjelder da han gjør sin entré i Junior-EM i Roma.

Dette løpet kjøres 20. til 22. juli og kjøres nettopp på asfalt.

– Nå er jeg klar. Egentlig har hodet mitt vært i Roma en stund allerede, sier Furuseth til Parc Fermé.

Han har valgt å stå over NM i år da han har lyst til å vise et internasjonalt snitt over kjøringen sin. I tillegg til resultatene i de tyske løpene har han også tidligere konkurrert i det britiske mesterskapet, men nå vil han vise seg fram foran et større publikum.

- ANNONSE -

Selvtillit-boosten som gir Sindre håp om å ta EM-gull i år

– Jeg kjenner at tiden er inne for å bli lagt merke til. Og den beste måten å gjøre det på er å vinne, sier han.

Så er det ikke bare-bare å stille opp i EM med sin Opel Adam R2 og automatisk være en forhåndsfavoritt. 12 førere totalt stiller i EM-klassen i Italia.

Derfor vet han ikke helt hva han går til, samtidig som han håper og tror at farten han har vist på asfalt tidligere i år skal holde til å kjempe helt i toppen i juniorklassen.

– Målet er å få til å kjøre like fort som vi har gjort hittil i sesongen. Gjør vi det på de vanskelige veiene rundt Roma, så kjemper vi helt i toppen. Målet er derfor å vinne, men vi konsentrerer oss om oss selv og notene våre, så ser vi hvor vi ender til slutt, sier Furuseth, som har med seg svenske Jim Hjerpe i kartleserstolen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here