Massiv respons på sosiale medier til Solberg-ildsjel

DEL
Mekaniker Mads Steen under VM- og EM-runden i Höljes. (Foto: Simen Næss Hagen)

Det er åpenbart at publikum setter pris på å lese om bidragsyterne i motorsporten vi ellers ikke hører så mye om.

Det var i forbindelse med rallycrossrunden i Höljes for en uke siden at undertegnede som driver parcferme.no, i tillegg til å levere innhold til denne siden, også produserte artikler og reportasjer på oppdrag for blant annet lokalavisen Smaalenenes Avis.

Én av reportasje fra Höljes handlet om Henning og Oscar Solbergs trofaste mekaniker Mads Steen, som til enhver tid stiller opp for Solberg-familien i Spydeberg.

Les reportasjen her!

Det var for syv år siden at Steen flyttet fra Eidsvoll til Spydeberg for å jobbe på heltid for Henning Solberg og apparatet rundt han som handler om motorsport, og i reportasjen i Smaalenenes Avis blir vi kjent med hvordan Steen står på døgnet rundt for Henning og Oscar og all motorsport rundt dem.

– Det var for sju år siden, akkurat her i Höljes. Henning kom med den oransje Fiestaen, slengende bak på en Hiace og skulle kjøre her. Da hørte jeg det var noe problemer med bakfjærer og differ og noe andre greier. Og da klarer jeg ikke la være, vet du, så da gikk jeg bort og kikket litt, forteller Steen til avisen om hvordan han ble kjent med Henning.

- ANNONSE -

- ANNONSE -

(Foto: Øystein Sørensen/Smaalenenes Avis)
Siden har han stått på, blant annet siden oppstarten til Oscar Solberg i crosskart i 2011, og er også en svært viktig brikke bak satsingen i det britiske rallymesterskapet i år. Ellers er Steen å finne hvor hen Henning måtte være enten det er snakk om rallycross- eller rallykjøring.

Responsen for takknemligheten fra Solberg-familien har ikke gått upåaktet hen. Oscar selv har delt saken på Facebook, det samme har WRC-profilen Mads Østberg som også har fått god hjelp fra Steen når det kommer til driften av R5-bilen her hjemme i Norge.

Også datteren Marte, den lokale artisten og bilsportprofilen Rune Rudberg, og også Olaf Tufte har kommet med sin hyllest til Steen på sosiale medier.

Den voldsomme responsen ble tatt imot av Steen selv på Facebook med følgende melding:

 

Dette sier Henning og Oscar om hjelpen dem får av Steen:

– For meg er det enda viktigere det han gjør, og har gjort for Oscar. Det er det jeg setter aller størst pris på med ham. Det er han som har sørget for at Oscar får kjøre det britiske mesterskapet, sier Henning Solberg til Smaalenenes Avis.

- ANNONSE -

– Han har betydd veldig mye. Han hjelper meg mye når pappa ikke kan, og Mads kan alt som har med rally- og rallycrossbiler å gjøre, sier Oscar til Smaalenenes Avis.

Her er noe av responsen som Steen har fått på sosiale medier etter reportasjen:
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here