Kris Meeke rapper kartleseren til Paddon


DEL
Sebastian Marshall går fra Hayden Paddon og Hyundai til Kris Meeke og Toyota. (Foto: Hyundai Motorsport)

Utskiftninger også internt mellom førerne i WRC.

Det er ikke bare nytt team og nye omgivelser for Kris Meeke etter at han får sin restart i WRC med Toyota etter Citroën-exiten i sommer.

Det har siden oktober vært kjent at Meeke og kartleser Paul Nagle skiller lag etter 59 VM-runder sammen siden 2017, men tirsdag ble et klart hvem som tar over høyrestolen i Toyotaen.

Kartleser Seb Marshall kunngjorde på sosiale medier at det er han som blir Kris Meekes nye kartleser fra og med neste sesong. Marshall og Hyundai-fører Hayden Paddon skiller dermed lag, der sistnevnte i skrivende stund heller ikke har noen planer spikret for 2018 riktig enda.

– Det er tøft å avslutte et samarbeid som har vært så sterkt som vårt, og det en avgjørelse jeg har tenkt på over tid. Uansett, det kom en mulighet jeg følte jeg ikke kunne droppe, så jeg vil lese for Kris Meeke i 2019, skriver Marshall på sin Facebook- og Twitter-profil.

Han og Paddon hadde et relativt ferskt fører-kartleser-forhold. Briten tok over etter John Kennard midtveis i fjorårsesongen og har bare 14 løp sammen med Paddon siden. Marshall har også lest for tidligere Hyundai-fører Kevin Abbring.

- ANNONSE -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here