Krasjet seg ut av det som skulle blitt årets rallyopplevelse

Frank Tore Larsen ute av Rally Azorene.

Publisert

Krasjen skjedde på finaledagens andre fartsprøve, og den 11. av totalt 15. fartsprøver. Før løpet uttalte 27-åringen at Rally Azorene vil bli årets store rallyopplevelse, men denne tok altså slutt tidlig siste dag.

Larsen hadde ambisjoner om minst å holde niendeplassen sammenlagt og gjerne klatre på resultatlistene gjennom lørdagen, men det skulle altså gå galt allerede på den andre fartsprøven lørdag.

– Vi kom for fort og mistet linjen inn mot en venstresving. Der draff vi et tre med høyresiden foran på bilen. Vi er OK, men løpet er over, skriver Larsen på sin Facebook-side.

Se video av avkjøringen under:

Etter avkjøringen blokkerte de også hele veien, hvilket medførte at etappen ble utsatt i flere minutter før den til slutt ble kjørt som normalt.

Dette var årets første EM-runde for Larsen, men planen er å kjøre minst tre runder til i EM - med sikte på å kjempe om medalje i juniorklassen i R5-klassen, kalt ERC U28.