Hyundai-sjefen: – Jeg foretrekker å se Andreas virkelig gi full gass


DEL
Andrea Adamo, teamsjef i Hyundai. (Foto: Simen Næss Hagen)

Marerittåret 2018 ble forlenget til en ny nedtur i årets første VM-løp. Men Andreas Mikkelsens nye teamsjef Andrea Adamo gir nordmannen klapp på skuldra.

Rally Monte-Carlo for en drøy uke siden så meget lovende ut for Andreas Mikkelsen, som kjempet om tredjeplassen etter første dag av løpet. Så krasjer han seg ut av løpet tidlig på lørdagen, og får heller ikke restartet løpet etter særegne Rally Monte-Carlo-regler.

Dermed åpnet Mikkelsen sesongen med null poeng, i en sesong hvor han har særdeles lite råd til å gjøre feil da han er på utgående kontrakt i Hyundai og hadde en elendig 2018-sesong.

– Trygg på framtiden hans

Da var kanskje timingen for å kjøre av helt på egenhånd av det ugunstige slaget. Selv kunne Mikkelsen fortelle til Parc Fermé at han fikk full støtte innad i teamet. Og nå har vi fått en ytterligere kommentar fra teamet selv, anført av teamsjef Andrea Adamo, som i år har tatt over roret etter Michel Nandan.

– Først og fremst...

For å få tilgang til hele saken, må du enten kjøpe All articles 1 month access or All articles 1 year access eller enkelttilgang til saken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here