Henning Solberg er klar for nok et kjendis-realityprogram


DEL
Eyvind Hellstrøm inviterte Henning Solberg på kjøkkenet i 2013. (Foto: Viasat)

Henning Solberg + mat + kjendis-reality = ikke noe vi kan gå glipp av.

Henning Solberg og TV-programmer hører sammen, enten det er snakk om kjendis-reality eller gameshows. Det har vi lært i alle årene han har vært en av våre største bilsportprofiler, og i så måte blitt en kjendis av høy rang generelt i offentligheten.

Kombinasjonen av sitt blide vesen og enorme konkurranseinstinkt, samt at det er viktig for markedsføringen av profilen Henning Solberg, så har vi sett ham i en rekke programmer på ulike kanaler over mange år.

– Det er blitt en gjenganger dette. Jeg blir spurt om alle TV-program hele tiden, flirer Henning Solberg overfor Parc Fermé.

LES OGSÅ: Massiv respons på sosiale medier til Solberg-ildsjel

Mer kjendiskokkelering

Til høsten er han klar for «Kjendisrestauranten» på TV 2.

- ANNONSE -

- ANNONSE -

– I kjendisrestauranten får kjente personer prøvd ut alle sine ferdigheter og samarbeidsevner når de er sjef i sin egen restaurant i en dag. I løpet av en uke skal fire kjendiser sammen drive restauranten, og de bytter på å ha sjefsrollen, heter det i TV-kanalens egen presentasjon av programmet.

I begynnelsen av mai gjorde Henning Solberg opptak med stavhopper Cathrine Larsåsen, curlingskip Thomas Ulsrud og tidligere Mrs. Universe-vinner Mona Grudt til TV-programmet som sendes til høsten.

Mens vi introduserte denne saken med at Henning og reality-tv hører sammen, så må vi legge til at Henning Solberg og matprogrammer definitivt hører sammen. Ikke bare er det restaurant-konsept som gjelder til høsten, men Henning Solberg var blant annet med på TV3s «Hellstrøm inviterer» vinteren 2013. Og ikke nok med det, men spydebergingen har vært med i «Fire stjernes middag» på TV Norge hele tre ganger (2009, 2013 og 2016). Hvem kjenner vel ikke til Solbergs fantastiske måte å klippe bacon på?

LES OGSÅ: Bakkeløpet som kan bli ett av Andreas sine store høydepunkter i år

– Tar for mye tid

I tillegg huskes Henning Solbergs innsats i «71 grader nord», der han endte på en meget sterk tredjeplass bak Olaf Tufte og Fredrik Strømstad. Vennskapet med Tufte fikk vi et gjensyn med i Tuftes eget «I hodet på Tufte» hvor ro-profilen blant annet fikk prøve seg i rallyløypa sammen med Henning.

Solberg kjente dog på at «71 grader nord» tok mye av tiden han egentlig trenger til andre ting. Det er derfor vi ikke har fått sett han i andre store langvarige kjendiskonsepter som for eksempel «Skal vi danse» og «Farmen Kjendis», selv om han var en høyaktuell kandidat i sistnevnte.

– Det er ikke alt jeg har mulighet til. Det er for mye å gjøre her. Jeg kjente det på «71 grader nord», da var jeg borte i fem uker, sier Henning.

LES OGSÅ: Denne sporten har rekruttert nye stjerner til rally og rallycross

Henning Solberg i forbindelse med «Fire stjernes middag» på TVNorge. (Foto: TVNorge)

Her har Henning vært med

Parc Fermé har ikke fullstendig oversikt over alt av TV-programmer som bilsportprofilen har vært med på. Det følger vi for lite med på TV til å komme på. Google har heller ikke gitt oss alle svar på hva han har vært med på (tror vi…), og Henning selv innrømmer at han ikke har oversikt over alt han har vært med på.

Speaker Per Christian Håveødegård fleipet med det med: «Nå er det vel bare værmeldinga som er det eneste TV-programmet Henning ikke har vært med på», i det Solberg passerte på Kirkenær-etappen av Rally Sweden i 2013.

- ANNONSE -

Uansett, her er noen av reality-programmene (ikke talkshows) vi har sett Henning Solberg på. Vi er mottakelig for innspill dersom du kommer på noen programmer som ikke står på lista:

  • Kjendisbarnevakten (NRK)
  • Hvem kan slå Aamodt og Kjus? (TVNorge)
  • Aamodt og Kjus på bortebane
  • Fire stjerners middag (TVNorge, tre ganger)
  • 71 grader nord (TVNorge)
  • I hodet på Tufte (TVNorge)
  • Hellstrøm inviterer (TV3)
  • Min mann kan (TV2, med kona Maud)
  • Fangene på fortet (TV3)
  • Camp Senkveld (TV2)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here