Franskmannen krever full fabrikkstøtte fra Ford for neste år

DEL

Foto: Red Bull Content Pool Foto: Red Bull Content Pool

Hvis ikke kan den firedoble verdensmesteren være tapt for årets beste WRC-team.

– Akkurat nå så tenker jeg litt på neste år, og da er det ingen hemmelighet at jeg vil fortsette under gode forhold, sier VM-lederen og regjerende verdensmester Sebastien Ogier til Autosport.

Ogier har vunnet to av årets syv VM-runder, og leder sammenlagt med 141 poeng, 18 poeng foran Thierry Neuville. Og franskmannen mener på ingen måte at han er under dårlige forhold hos M-Sport, men han er klar på at teamet bør få tilbake fabrikkstøtten de historisk sett har hatt av Ford over mange år før de trakk seg ut etter 2012-sesongen.

LES OGSÅ: Føler seg snytt av M-Sport etter nok en problematisk helg

Foto: Red Bull Content Pool Foto: Red Bull Content Pool

- ANNONSE -

– Jeg sier ikke no at forholdene ikke er bra, men jeg vet over tid at M-Sport aleine ikke har de samme ressursene til å stå kampen ut mot de rene fabrikkteamene. Samtidig så liker jeg at det er stabilt, og jeg satt stor pris på om Ford ville støttet oss, sier Ogier, for han nærmest garanterer:

– Hvis Ford er med, så blir jeg værende her.

Teamsjef Malcolm Wilson legger ikke skjul på at han er fornøyd med Ogiers innsats, og innrømmer at de etterstreber franskmannens ønske for framtiden.

– Jeg skjønner hvor Sebastien vil hen, og det er derfor vi jobber beinhardt for å få det til. Det er nok to måter vi kan beholde Seb på. Enten at vi finner en «backer», og det er derfor vi jobber som et helvete for å finne en hovedsponsor til teamet, eller at Ford blir med på laget igjen. Hvis vi ikke får til noe av dette, så er det så å si umulig for oss å beholde ham, sier teamsjefen til Autosport.

LES OGSÅ: Slik er Mikkelsen sin nøkkelposisjon for Citroën-teamet
LES OGSÅ: Dette er bilmerket som de fleste rallyførerne foretrekker