Fant fram godfølelsen til tross for punkteringsbonanza

DEL
Ole Christian Veiby. (Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool)

Da Ole Christian Veiby skulle telle opp etter helgens Rally Monte-Carlo, så kunne han enkelt og greit ikke være misfornøyd.

Så er det slik at R5-bilene i år er delt inn i to mesterskap; WRC 2 Pro forbeholdt fabrikantene og fabrikkførerne, og WRC 2 som nå skal være et rendyrket privat mesterskap. Det er i sistnevnte kategori at Ole Christian Veiby kjempet om poeng denne helgen.

Og det ble til slutt en tredjeplass, fire minutter og 16 sekunder bak vinner Yoann Bonato, og litt over fem minutter bak WRC 2 Pro-vinner Gus Greensmith.

Fem punkteringer

Et klassisk vanskelig løp, slik Rally Monte-Carlo egentlig er ment å være. Men i motsetning til flere konkurrenter, både i WRC-bil og R5-bil, så overlevde Veiby helgens manndomsprøve.

– Kort oppsummert, så er et tøft løp over. Det var mye tapt tid som gikk med. Men når du har fem punkteringer, og likevel blir nummer tre, så er det noe vi må være fornøyde med, sier 22-åringen til Parc...

For å få tilgang til hele saken, må du enten kjøpe All articles 1 month access or All articles 1 year access eller enkelttilgang til saken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here