Disse to jentene ble rallyløpets store heltinner – gravde ut konkurrentene som lå fastklemt i snøen


DEL
Helene Skau Andersen og Nina Nesmoen fullførte et krevende Rally Hadeland sist helg, men denne rallyhelga vil bli husket for noe helt annet. (Foto: Privat)

Da de så bilen opp ned i snøen, uten varseltrekant og andre folk i nærheten, så skjønte jentene i Volvo Original-klassen at de ting ikke var som det skulle.

(HADELAND): Det er SS2, den legendariske og smått beryktede Sagvollen, og Stian Kristiansen og Sigurd Aarkvisla slår rundt med sin Volvo og ender opp ned i snømassene.

Totalt hjelpesløse, begravde og fastklemte i snøen hadde de ingen sjans til å komme seg ut og varsle konkurrentene som kom bakfra. En potensiell skummel situasjon da man aldri vet hvordan neste konkurrent vil passere samme sving som de har kjørt av i.

Kristiansen og Aarkvisla hadde i hvert fall englevakt da det var Helene Skau Andersen og Nina Nesmoen som var neste bil bak. For de unge Østfold-jentene skjønte med en gang at her var det noe galt.

Handlet på instinkt

I stedet for å overse situasjonen og kjøre forbi, så gjorde...

For å få tilgang til hele saken, må du enten kjøpe All articles 1 month access or All articles 1 year access eller enkelttilgang til saken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here