Det første hintet av nytt design på årets WRC-biler


DEL
(Foto: Hyundai Motorsport)

De to siste sesongene har WRC-bilene sett tilnærmet identiske ut. Dette året kan det bli mer markante forandringer.

Oppsparket til ny WRC-sesong har alltid stor interesse for fansen, og siden i fjor er det etablert en ny tradisjon VM-sirkuset i rally.

Nå kjører man nemlig en felles lansering av teamene og bilene under den store bilsportmessa «Autosport International», som foregår på NEC-senteret ved Birmingham. Parc Fermé er forøvrig til stede under denne messa fra torsdag til søndag.

Tirsdag presenterte Hyundai en aldri så liten lekkasje om hva som venter en under avdukingen av WRC-sesongen 2019. I bildet over, som Hyundai Motorsport publiserte på Twitter tirsdag formiddag, kan man se et hint av nye mønstre på bakenden av bilen.

Til manges skuffelse hadde ikke 2018-bilene noen markant endring på utseende fra 2017. Både Citroën, Toyota og Hyundai opererte med helt identisk såkalt «livery», mens Ford hadde små endringer kun den spesielt interesserte egentlig la merke til.

I år er det åpenbart duket for forandringer. Citroën Racing har markedsført tydelig at de gleder seg til å vise ny livery, Hyundai hinter nå om noe nytt, mens det mest sannsynlig kan bli en Red Bull-logo å finne på Citroëns nye biler etter Sebastien Ogiers inntog i teamet – med derpå mangel av samme røde okse på Fords biler for årets sesong.

- ANNONSE -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here