Sjekk de første action-bildene av 17-bilene fra shakedown


DEL

Joda, det er fremdeles uforutsigbare Rally Monte Carlo vi snakker om, men vi får likevel en liten smakebit på hvilke heftige saker vi har i vente.

Shakedown er unnagjort, og mange sperret kanskje øynene opp over resultatlista der vi så vår egen Andreas Mikkelsen helt oppe på en 2. plass i sin WRC2-Skoda Fabia R5.

Men Rally Monte Carlo og shakedown har mye taktikkeri rundt seg hva gjelder dekksparing. Det antas at Mikkelsen kjørte på piggdekk (2 mm utstikk), noe som passet forholdene godt, mens de fleste WRC-sjåførene enten kjørte på slicks eller piggfrie vinterdekk, for å spare på settet med pigger da det etter sigende er mye snø på etappene.

Uansett kunne fansen i dag bli vitne til WRC-bilene i offisiell aksjon for første gang, og det er ikke vanskelig å se at de nye 17-bilene virkelig sparker fra seg.

Resultater fra shakedown kan du ser her!

I nye «liveries» (dekorering), med startnummer på siden, og til sammenlikning med resten av startfeltet, ser vi på videoklippet fra CMS Video konturer av aggressivitet og krutt når bilene suser forbi, selv gjennom glatte franske hårnålsvinger. Tyske Rallye-Magazin var det første mediet som distribuerte videoen.

- ANNONSE -