Stian er optimist etter at 2018-planene måtte kastes om

DEL
(Foto: TCR International Series)

Racingfører Stian Paulsen går en spennende sesong imøte, skal vi tro ham selv.

Dog har han ikke mulighet til å fortelle konkret hvilken serie det blir, annet enn at han bekrefter at han fortsetter i en Seat Leon TCR.

– Jeg har en plan som jeg er fornøyd med, som kommer til å bli meget bra. Jeg er i full gang nå, sier Stian Paulsen til Parc Fermé.

Da vi snakket med Paulsen sent i 2017, hadde han ambisjoner om å få til en økt satsing i TCR International Series.

LES OGSÅ: Hviler ikke på laurbærene – går for nytt år i TCR-Seaten
LES OGSÅ: Regelendringen som kom som julekvelden på kjerringa for Paulsen

Så kom nyheten om at denne serien slås sammen med verdensmesterskapet i standardbilracing, WTCC, og nå blir kalt for WTCR som blir en offisiell verdenscup.

Det «ødela» planene for Paulsen, fordi WTCR krever en forhåndspåmelding av store dimensjoner når det kommer til startavgift, samtidig som det kreves et tobils-team og at teamene fra TCR og WTCC har førsteprioritet.

(Foto: TCR International Series)

Som kjent har Paulsen, mot alle odds nær sagt, kjørt i helt egen regi.

– Med en gang jeg hørte om TCR og WTCC, så syns jeg det var kjedelig. Jeg skjønte at det ble enda et hakk opp og en helt annen prislapp. Nå i ettertid, så tror jeg denne serien kan bli veldig bra, sier Paulsen, som foreløpig ikke kan si om det er nettopp denne serien han skal kjøre i år.

Han bekrefter at det blir en satsing utenfor Norges grenser, samtidig som han avkrefter samtidig at det er snakk om STCC. Likevel ser han frem til denne sesongen, og håper å avsløre planene innen kort tid.

– Så langt har det gått veldig bra på sponsorfronten. Det er også et par nye inne i bildet. Jeg tror dette blir bra, jeg har bare stresset en del nå i det siste, sier Paulsen, kjent for å jobbe knallhardt med kjøringen sin vel så mye som å få endene til å møtes i vanlig jobbhverdag.