Sterk norsk prestasjon i kvalifiseringen på Silverstone

DEL
Dennis Olsen (N), Porsche Mobil 1 Supercup Spielberg 2017

Dennis Olsen med karrierens første «pole» i supercupen. Roar Lindland på en sterk 7. plass i kvalifiseringen.

Alt er duket for en spennende norsk dag i Porsche Supercup på Silverstone søndag. Under kvalifiseringen lørdag viste Dennis Olsen storform, og det er en tydelig revansjesugen Våler-gutt som ønsker å klatre høyere opp på resultatlisten etter 5. plassen i Østerrike sist helg.

– Har mer å gå på

Olsen klinte til med tiden 2:04,842, over sekundet raskere enn på treningen i går. Og dette mens regnet var i ferd med å ankomme det legendariske racinganlegget i England.

– Det kom regn så jeg måtte pushe med én gang for å få en god tid. Samtidig har jeg mer å gå på, sier Dennis Olsen til Parc Fermé.

Alt ser ut til å fungere bedre for nordmannen i Silverstone enn det det gjorde på Red Bull Ring.

– Bilen har fungert veldig bra, og jeg hadde en god flyt fra slutten på treninga i går, så i dag måtte jeg bare gjøre jobben min, sier han videre.

- ANNONSE -

Lindland tok 7. tiden

Olsen er ikke eneste nordmann i Porsche Supercup denne helgen, og han er heller ikke eneste nordmann som leverer varene. Roar Lindland, som konkurrerer i B-klassen for såkalte «gentlemen drivers», satte en sterk 7. tid totalt og overlegent best i B-klassen.

Lindland kjørte inn et halvsekund svakere enn Olsen på topp, men ned til nest beste B-fører Egidio Perfetti, så var han over sekundet foran.

- ANNONSE -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here