Schumacher-hattrick: – Det beste jeg noen gang har gjort

Mick Schumacher har virkelig meldt seg på gullkampen i det europeiske Formel 3-mesterskapet. (Foto: FIA F3)

Mick Schumacher var ustoppelig på hjemmebane i det europeiske Formel 3-mesterskapet.

Sønnen til Michael Schumacher har tatt et kvantesprang i Formel 3 siden sommeren, og har nå meldt seg på gullkampen etter å ha vært en midt på treet-fører tidligere i år.

På hjemmebane på sprintbanen ved Nürburgring denne helgen var det ingen som kunne tukte 19-åringen. I mesterskapet kjemper han nå mot Dan Ticktum, Red Bull-junior og stallkompis med nordmannen Dennis Hauger, og nå skiller det kun tre poeng mellom ungguttene som begge spås en lysende framtid i sine karrierer.

Schumacher fortsetter å sanke seiere som aldri før

Ikke siden Williams-fører i Formel 1, Lance Stroll, tok hattrick i 2016 har noen klart det siden. Denne helgen var Schumacher førstemann siden til å klare tre seire av tre mulige på én løpshelg. De to første i duell mot Red Bull og Motoparks Ticktum, før lagkamerat i Prema, Robert Shwartzmann tok andreplassen i siste løp – men fortsatt fem poeng bak tyskeren.

– Dette har vært det beste jeg har gjort i hele karrieren. Men selv om jeg har tatt inn på Ticktum sammenlagt, så er ikke dette noe jeg bruker altfor mye energi på. Jeg fokuserer kun på de to siste løpshelgene, med Spielberg og Hockenheim som er to baner jeg liker veldig godt, sier Schumacher etter hattricket.

– ANNONSE –