Parc Fermé på plass i USA – dette skal vi produsere de neste tre ukene


DEL
Dennis Olsen (912) på plass på Laguna Seca-banen i California. Det samme er Parc Fermé. (Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)

Ideen om en «svipptur» over dammen eskalerte til mengder med godt stoff vi aldri kunne produsert fra sofakroken.

Til og med 17. april befinner Parc Fermé sin redaktør seg i USA. Det betyr to ting:

• At nettstedet kan bære preg av noe forsinkede nyheter på dagtid mellom 08:00 og 16:00, som følge av tidsforskjellen. Vi jobber derimot med å se på ekstraressurser som kan steppe inn i dette tidsrommet, noe vi eventuelt kommer tilbake til med.

• At Parc Fermé er til stede, eller «on-site» som det også heter, på internasjonale arrangementer vi aldri har vært i posisjon til før. Formålet er først og fremst å kunne komme enda tettere og mer eksklusivt på en del stoffområder som både har nåværende og økende interesse blant våre lesere.

Ukene er lagt opp til tre løpshelger på rekke og rad; 8-timersløpet på Laguna Seca hvor både Christian Krognes og Dennis Olsen er tilstede i den prestisjefylte Intercontinental GT Challenge-serien.

Uken etter er det sesongstart i Formula Drift, med den norske driftingstjerna Fredric Aasbø i sentrum som en stor helt på denne siden av kloden. Fordi vi tidligere heller ikke har hatt spesielt stort fokus på drifting vil dette på mange måter være vår inngang til å presentere driftingsporten enda bedre og samtidig måle en reell interesse for dette blant våre lesere.

- ANNONSE -

Akkrediteringen er i boks, og vi skal for første gang overvære et løp «on-site» i USA, hvor vi har to nordmenn som begge kan kjempe høyt oppe på resultatlistene blant flust av fabrikkførere og fabrikkstøttede team. (Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)

Turen kunne stoppet her, men vi velger å bli værende en uke til for å komme tett på populære Indycar, som også fra i år vises på norske sendeflater på TV til gunstig tidspunkt, søndag kveld stort sett. Og vi har kanskje ingen nordmenn på griden, men vi merker likevel stor interesse for svenske utøvere – både fra norske og svenske lesere – og både Felix Rosenqvist og Marcus Ericsson er ferskinger i Indycar i år, noe som gjør tilstedeværelsen enda bedre.

Men at vi ikke har noen nordmenn involvert er egentlig litt feil å si. For sørvestlendingen Anders Krohn er fast TV-kommentator og kanskje den største norske eksperten på Indycar. Han er selvfølgelig på plass, og vi skal også ha glede av å bli enda litt bedre kjent med han og hans historie.

Mellomtiden fylles med ordinær produksjon av stoff, og dere skal ikke se bort ifra at vi plukker opp ett og annet norskrelevant bilsportmessig foruten disse tre store arrangementene vi skal overvære.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here