Nå vil Dennis (15) kjøre «smartere» for å kjempe om seierne

DEL
Dennis Hauger. (Foto: Simen Næss Hagen)

Unggutten vil slå tilbake etter at han følte seg urettferdig behandlet i forrige løp.

Egentlig kjørte han inn til karrierens første Formel 4-seier på Donington Park for tre uker siden, men en tidsstraff som følge av kutting av banen sendte ham ned til tredjeplass i løpet.

En avgjørelse Dennis Hauger sa seg sterkt uenig i, ettersom flere konkurrenter fulgte samme spor som ham.

Frustrert etter situasjon som sendte ham ut av pallkampen

Men nå er det glemt, og en ny løpshelg med totalt tre løp står for tur på Thruxton-banen.

– Nå får jeg bare kjøre på. Farten er der, så nå må jeg bare kjøre løp for løp og kjøre smart. Det blir bare ett treningspass før kvalifisering, så det er viktig å finne de små detaljene og venne seg til banen så raskt som mulig, sier Hauger til Parc Fermé.

- ANNONSE -

Han ligger nede på en sjetteplass i sammendraget med 51 poeng, hvor Ayrton Simmons leder med dobbelt så mange poeng som Hauger.

Men det gjenstår fremdeles mange løp, og Hauger er enn så lenge ikke utålmodig med tanke på et mesterskap han aller helst skal hevde seg helt i toppen i. Derfor legger han også tidsstraffen fra Donington Park bak seg.

– Det var litt irriterende å bli tatt i fra flere poeng enn det jeg egentlig kjørte inn, men det er mange løp igjen, så det er ikke noe å tenke for mye på. Jeg får heller ta løp for løp og tenke litt smart samtidig, sier 15-åringen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here