Kjører gratis i Tyskland – i mellomtiden trener han 1000 fysiske timer i året

DEL
https://youtu.be/jWzmdynKHE8

Han får kjøre nok en sesong på Nürburgring uten å betale en krone. Men Kenneth Østvold har en annen lidenskap - nemlig å overgå sin egen styrke for hver treningsøkt som går.

(NÜRBURG): At bilsport og fysisk trening er en god kombinasjon har i moderne tid fått stadig større og større fokus blant norske og internasjonale bilsportutøvere. VLN-fører Kenneth Østvold har imidlertid valgt å ta det fysiske til enda et nytt nivå.

For ved siden av seks til syv årlige løp for norske Møller Bil Motorsport på Nürburgring, så tilbakelegger han nærmere 1000 timer i året på treningssentre, i Tufte-parker eller andre steder hvor det er styrke, kjernemuskulatur og beinhard statisk utholdenhet som gjelder.

95 prosent av øktene føles «ræva»

Skal vi tro Kenneth selv, så er følelsen i 95 prosent av av disse timene, altså rundt 950 timer årlig, «skikkelig ræva».

– Men man må bare stole på du har fem prosent med dager hvor progresjonen og mestringen kommer. Og da vil man bare fortsette, sier Kenneth Østvold...

For å få tilgang til hele saken, må du enten kjøpe All articles 1 month access or All articles 1 year access eller enkelttilgang til saken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here