Høydramatisk i kulissene – 80 grader i cockpiten og brannsår av drikkevannet

DEL
Dennis Olsen, sammen med lagkameratene Dirk Werner og Matt Campbell og resten av EBM - jublende glade for en sterk prestasjon med 12-timersseieren. (Foto: Porsche)

Dennis Olsen gjennomgikk et voldsomt slit, fysisk og psykisk, etter det han betegner som sin største enkeltseier noen sinne.

Det var ikke bare i sluttspurten at det ble dramatikk. For eksempel da teamkompis Matt Campbell kjørte seg opp på mesterlig vis, før han ble etterforsket for en potensiell ureglementær forbikjøring som han senere slapp unna med og dermed fikk beholde den knallsterke seieren for teamet.

Men for Dennis Olsen var også 12-timeren i Bathurst i Australia en voldsom påkjenning for ham alene. Ikke bare skulle han mestre en ny bane i nye omgivelser med et nytt team. Men det meste som kunne gå galt, uten at det rokket ved seiersmulighetene, det var i ferd med å gå ordentlig galt.

– Altså, det var helt jævlig. Denne varmen, den. Ja, nei. Jeg er helt ferdig, sier Dennis Olsen lykkelig, men utmattet, til Parc Fermé på telefon fra andre siden av kloden.

For å få tilgang til hele saken, må du enten kjøpe All articles 1 month access or All articles 1 year access eller enkelttilgang til saken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here