Dennis rett før Daytona-debuten: – Vi vil jo vinne det jævla løpet

DEL
Dennis Olsen (andre fra høyre) sammen med teamkollegene Zacharie Robichon, Lars Kern og Scott Hargrove foran ett av verdens største bilsportanlegg. (Foto: Lenssen Photo/PFAFF Motorsport)

Under ett av de større enkeltløpene på ett av de største bilsportanleggene i verden, skal Dennis Olsen få en ilddåp for en særdeles innholdsrik 2019-sesong.

Han skal i utgangspunktet ikke kjøre IMSA-løpene i USA, men 24-timeren på Daytona er symbolet på det internasjonale startskuddet for sesong blant mange av de største bilsportprofilene i verden.

Fernando Alonso, Juan-Pablo Montoya og Rubens Barrichello er bare tre eksempler på store bilsportnavn som skal vise seg fram foran mengder med tilskuere de neste 24-timene fra og med klokken ni lørdag kveld norsk tid.

I GTD-klassen, som består av ordinære GT3-biler, skal Dennis Olsen få rast fra seg i Porsches aller nyeste 911 R. Nordmannen representerer PFAPP Motorsport sammen med tre andre førere, og Porsche har sendt ham over dammen for å få bilen så høyt på resultatlistene som mulig.

https://parcferme.no/racing/dennis-og-teamet-har-litt-a-jobbe-med-for-24-timeren/

Åttendetid på kvaliken

De...

For å få tilgang til hele saken, må du enten kjøpe All articles 1 month access or All articles 1 year access eller enkelttilgang til saken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here