De norske GT3-gutta i fyr og flamme før årets første duell

DEL
Dennis Olsen ned ett av de legendariske partiene på Mount Panorama. (Foto: SRO/IGTC)

Både Dennis Olsen og Christian Krognes har ingen problemer med å sammenlikne Mount Panorama med Nordsløyfa. – Og nivået her er skyhøyt, sier begge gutta.

Det er duket for årets første Intercontinental GT Challenge-runde (IGTC), på en av de mest legendariske banene i verden. Og for første gang er Dennis Olsen og Christian Krognes på plass på denne banen, der de i år skal kjempe mot en rekke av verdens beste GT-førere.

12-timersløpet på Bathurst-banen i Australia, også kjent som Mount Panorama, starter kvart på åtte lørdag kveld norsk tid, og i kvalifiseringen var det Olsen som trakk det lengste strået mellom de norske gutta. Sammen med Porsche-profilene Earl Bamber og Matt Campbell klokket de seg inn til en syvendetid på Top 10-shootouten, etter at de endte på femteplass i andre kvalifiseringsomgang.

Plenty med fabrikkførere

Christian Krognes, som kjører for BMW-teamet Walkenhorst sammen med Mikkel Jensen og Nicky Catsburg, måtte nøye seg med 14. tid, dog bare halvsekundet opp til R-Motorsport og Jake...

For å få tilgang til hele saken, må du enten kjøpe All articles 1 month access or All articles 1 year access eller enkelttilgang til saken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here